Over Ons

Tandartspraktijk Wormer

Mondzorgcentrum De Rietgors

Mondzorgcentrum De Rietgors in Wormer is Een toegewijd team van tandheelkundige professionals!

Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk in de wormer die zich richt op uitgebreide en persoonlijke zorg? Kijk dan niet verder dan Tandartspraktijk Mondzorgcentrum de Rietgors. Ons team bestaat uit ervaren tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten die samenwerken om ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke zorg krijgt.

Op Tandartspraktijk Mondzorgcentrum de Rietgors staan comfort en communicatie voorop. Wij streven ernaar om een welkome en comfortabele omgeving te creëren voor onze patiënten en met hen open te communiceren over hun zorgbehoeften. Onze tandheelkundige zorg is gericht op het helpen van onze patiënten gezonde en mooie lach te bereiken en behouden.

Onze tandartspraktijk is uitgerust met de nieuwste technologieën en methoden, waardoor we in staat zijn om uitgebreide en effectieve zorg te bieden. Of u nu op zoek bent naar een routine-onderzoek en schoonmaak of meer complexe tandheelkundige behandelingen, bij Tandartspraktijk Mondzorgcentrum de Rietgors bent u aan het juiste adres.

Schrijf je vandaag nog in en maak een afspraak bij Tandartspraktijk Mondzorgcentrum de Rietgors in de Wormer en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw mondgezondheid te verbeteren. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u de best mogelijke zorg te bieden.

Ons Team

Albert Roks

Tandarts/Implantoloog

Cristina Garau de Gee

Tandarts voor orthodontie

Jelyna Rutte

mondhygiënisten

Kim van Stenis

Preventie assistenten

Esen Deniz

Preventie assistenten

Amy Molenaar

Assistenten

Inschrijfformulier

Vul vandaag nog deze inschrijfformulier in en je zal binnen 1 werkdag benaderd worden voor meer informatie.