Behandelingen

We geven patiënten

een uitgebreide en geïntegreerde

behandeling

Periodieke mondonderzoek

Orthodontie is een tak van de tandheelkunde die zich richt op het corrigeren van scheve tanden en kaken. Het gebruik van beugels, aligners en andere tandheelkundige apparaten kan de uitstraling en functie van tanden verbeteren, wat leidt tot een betere mondgezondheid en een zelfverzekerder glimlach. Orthodontische behandeling wordt vaak aanbevolen voor kinderen en tieners, maar ook volwassenen kunnen er baat bij hebben.

Tanden bleken

Tanden bleken is een cosmetische tandheelkundige behandeling die erop gericht is om de kleur van uw tanden te verlichten en vlekken of verkleuring te verwijderen. Het is een snelle en effectieve manier om een helderdere en zelfverzekerdere glimlach te bereiken. 

Behandelingen in de praktijk zijn over het algemeen effectiever en leveren snellere resultaten op. Met de juiste aanpak kan tanden bleken een eenvoudige en betaalbare manier zijn om het uiterlijk van uw glimlach te verbeteren.

Orthodontie

Periodontologie is de tak van de tandheelkunde die zich richt op de gezondheid van het tandvlees en de ondersteunende structuren van de tanden. Als u symptomen ervaart zoals bloedend tandvlees, losse tanden of tandvleesafname, kunt u baat hebben bij een periodontale evaluatie.

Tijdens de evaluatie zal uw tandarts het tandvlees en de omringende weefsels onderzoeken om de gezondheid van uw periodontale weefsels te beoordelen en de beste behandelingsmethode te bepalen. Met de juiste verzorging en behandeling kan periodontale ziekte worden beheerd en kan de gezondheid van uw tandvlees en tanden verbeteren. 

Restauraties

Tandheelkundige restauraties zijn procedures die beschadigde of ontbrekende tanden repareren en vervangen. Dit kan omvatten vullingen, kronen, brugjes en implantaten. Restauratieve tandheelkunde is belangrijk om een gezonde en functionele mond te behouden en het uiterlijk van uw lach te verbeteren.

Als u beschadigde of ontbrekende tanden heeft, kan een tandheelkundige restauratie de oplossing zijn die u nodig heeft om uw mondgezondheid te herstellen. 

Angstbehandelingen

Tandartsangst is een veelvoorkomende angst die veel mensen ervan weerhoudt de tandheelkundige zorg te krijgen die ze nodig hebben. Gelukkig zijn er verschillende behandelingsopties beschikbaar die kunnen helpen om u zich meer op uw gemak en ontspannen te laten voelen tijdens uw tandartsbezoeken.

Als u last heeft van tandartsangst, is het belangrijk om met uw tandarts te praten over uw opties voor angstbehandelingen. Door samen te werken, kunt u een oplossing vinden die voor u werkt en ervoor zorgt dat u de tandheelkundige zorg krijgt die u nodig heeft. Laat angst u niet weerhouden van het behoud van een goede mondgezondheid

Kroon- en brugwerk

Tandheelkundige kronen en bruggen zijn twee veelvoorkomende restauratieve procedures die kunnen helpen bij het herstellen van beschadigde of ontbrekende tanden, waardoor zowel de functie als het uiterlijk van uw glimlach verbetert.

Zowel tandheelkundige kronen als bruggen vereisen zorgvuldige overweging en planning en moeten alleen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde tandheelkundige professional.Met de juiste zorg en onderhoud kunnen tandheelkundige kronen en bruggen vele jaren meegaan en een sterke en functionele oplossing bieden om uw tanden te herstellen en uw glimlach te verbeteren.

Implantologie

Tandheelkundige implantologie is een gespecialiseerd gebied van de tandheelkunde dat zich richt op het plaatsen en herstellen van tandimplantaten, kunstmatige tandwortels die in de kaak worden geplaatst om een ​​prothetische tand te ondersteunen.

Met de juiste zorg en onderhoud kunnen tandimplantaten vele jaren meegaan en een sterke en functionele oplossing bieden om uw tanden te herstellen en uw glimlach te verbeteren. Als u overweegt om tandimplantaten te laten plaatsen, is het belangrijk om met uw tandarts te spreken over uw opties en een behandelingplan te ontwikkelen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Inschrijfformulier

Vul vandaag nog deze inschrijfformulier in en je zal binnen 1 werkdag benaderd worden voor meer informatie.